SANHA Draadfittingen gietijzer - Van den Borne

Persgereedschap en toebehoren

SANHA is de enige fabrikant van perssystemen die de waarborg voor de dichtheid van de persverbinding overneemt, bij standaard toepassingen in de huistechniek; SANHA doet dit ongeacht de fabrikant van het persgereedschap, op voorwaarde dat de persmachines en persbekken voldoen aan de volgende vereisten: • Het persgereedschap moet worden onderhouden volgens de richtlijnen van de des- betreffende fabrikant en de SANHA montagehandleiding moet nageleefd worden. • Compacte persmachines (tot en met 28 mm) moeten een minimale perskracht kunnen uitoefenen van 18 kN en een boutdiameter hebben van 10 mm. • Conventionele en elektronische persmachines (tot en met 108 mm) moeten een minimale perskracht kunnen uitoefenen van 30 kN en een boutdiameter hebben van 14 mm. • Voor metalen fittingen tot en met diameter 54 mm moeten de perskaken en pers- kettingen voor persverbindingen van het type M-MM beschikken over het origine- le persprofiel SA, V of M. • Voor metalen fittingen met een diameter groter dan 54 mm moeten de perskaken en perskettingen voor persverbindingen van het type M-MM beschikken over het originele persprofiel SA of M. • Voor fittingen in verbinding met kunststoffen buizen moeten de persbekken en perskettingen het originele TH-profiel hebben, voor het 3Fit Press PbFree/PPSU systeem moeten de perskaken beschikken over het originele profiel TH, B, F, H of U. • De SANHA montage-instructies voor het te verwerken systeem moeten in acht worden genomen. • De gereedschapscompatibiliteit geldt niet voor speciale toepassingen, zoals bv. bij brandblussystemen of industriële toepassingen. Hier moeten de overeenkomstige hoge druk persmachines worden gebruikt. Onze technische klantendienst zal u hierin graag bijstaan met advies. • Het gebruik van persgereedschap in persmachines van een andere fabrikant is uit- drukkelijk alleen toegelaten na toestemming van de desbetreffende fabrikanten.

Let op de certificaten en technische informatie voor elke individuele toepassing van elk systeem en de individuele componenten evenals onze montage-instructies.

Lees a.u.b. de technische documenten en installatie- instructies! Neem bij technische vragen en over geschikte toepassingsgebieden contact op met

de technische toepassingsadviesdienst op +49 2054 925170 of technik@sanha.com.

166

172

Powered by