SANHA Draadfittingen gietijzer - Van den Borne

SANHA ® -Box

GROTE VOORDELEN

Installateurs kennen de situatie: het aansluiten van een dure wateraan- sluiting, waarbij kleine onderdelen zoals fittingen, vijzen en allerhande gereedschappen moeten gezocht, gesorteerd en klaargelegd worden. Deze tijdrovende en frustrerende zoektocht is eindelijk gedaan - dankzij de praktische SANHA ® Montageboxen. Deze voorgemonteerde boxen be- vatten alle noodzakelijke aansluitingen, op de juiste hoogte en correcte afstanden, voor een eenvoudige aansluiting op het leidingsysteem – met effectieve geluids- en warmte-isolatie en afvoerbuis inbegrepen: Met de SANHA ® -Box kan u tot 70 % waardevolle installatietijd besparen. Daarnaast bevatten de praktische Montageboxen ook systeempersfit- tingen in loodvrij Siliciumbrons, waardoor u geen schadelijk lood af- geeft aan het drinkwater. Deze boxen zijn ook verkrijgbaar met voorge- isoleerde meerlagen buizen. Voor het aansluiten van douches, wastafels, badkuipen en radiatoren moeten tot een dozijn afzonderlijke onderde- len worden geïnstalleerd - van wandpanelen en overgangsnippels tot geluidsafscheiders, bevestigings- en afdichtingsmateriaal - in een tijd- rovend en gedetailleerd proces - en er worden ook verschillende mate- rialen en afmetingen gebruikt! Het boren en markeren van de gaten, het op lengte snijden en nauwkeurig uitlijnen en het samenpersen of vastschroeven ervan is vaak zeer tijdrovend en vervelend. In de praktische SANHA ® -Boxen voor radiator-, wastafel- of badkui- paansluitingen zijn alle noodzakelijke aansluitingen reeds gemeten en voorgemonteerd voor een eenvoudige aansluiting op het leidingsysteem - inclusief effectieve geluids- en warmte-isolatie en condenswaterbe- scherming. Alle SANHA ® dozen zijn ook verkrijgbaar met voorgeïsoleerde composietbuizen die bestaan uit meerdere lagen. In de SANHA ® -Boxen gebruiken wij alleen loodvrije CuSi-systeempersfittingen van silicium- brons uit onze 3fit ® -Press en 3fit ® -Push series voor drinkwaterinstalla- ties, die geen schadelijk lood in het drinkwater afgeven. Dit bespaart u niet alleen veel tijd en installatiekosten, maar geeft u ook de zekerheid dat uw installatie voldoet aan de strenge eisen van de drinkwaterveror- dening! De praktische SANHA ® -Box is in vele varianten verkrijgbaar; voor wastafels, badkuipen, douches en watermeters. In onze catalogus vindt u een overzicht van ons productassortiment met de bijbehorende acces- soires. De SANHA ® -Boxen zijn ook verkrijgbaar in koper en RVS.

Profielbouw • In profielbouw maakt de SANHA ® -Box het werk veel gemakkelijker. Spouwen, geluidsisolatie of stabiliteit zijn echte uitdagingen. De SAN- HA ® -Box maakt een vaste en zeer nauwkeurige montage van alle buizen, hulpstukken enz. inclu- sief montagesteunen en dwarsliggers mogelijk. Installatie in de muur • Installaties in metselwerk worden vaak blootge- steld aan temperatuur- en drukschommelingen als gevolg van het pleisterwerk, wat ook van in- vloed kan zijn op de installatievoorwaarden in de woonkamers. Dit wordt veilig voorkomen door onze speciaal ontwikkelde SANHA ® -Box. Het voorgemonteerde systeem is reeds voorzien van schuimisolatie. Radiatoren • Vanzelfsprekend is de SANHA ® -Box bij uitstek geschikt voor installatie met compacte radiato- ren. Door de aansluitingen in de muur te plaat- sen, hoeven er geen buizen in de vloer te worden gelegd, wat het reinigen van de vloer veel ge- makkelijker maakt. Tegelijkertijd worden de uit- zettingskrachten gestabiliseerd, wordt de isolatie verbeterd en wordt lawaai effectief vermeden. Installateurs • Zekerheid: Indien bij wateranalyses lood gevon- den wordt, bent u niet verantwoordelijk! · Talrijke internationale certificaten van het loodvrij mate- riaal Siliciumbrons garanderen een hoge kwaliteit · Voldoet aan de actuele normen · Eenvoudige en snelle montage · Kortere inbouwtijden · Vermij- den van materiële schade op de bouwwerf · Montagematen worden aangehouden Ontwikkelaars • Gegarandeerde naleving van de kwaliteitseisen · Kortere inbouwtijden · Nieuwste stand van tech- niek Eindgebruikers • Hygiëne voordeel 1: Geen vrijgave van lood aan het drinkwater · Hygiëne voordeel 2: Geen schimmelgroei · Uitstekende geluidsisolatie · Constante watertemperatuur · Vermijden van corrosie problemen bij alle waterkwaliteiten · Kostenbesparing door snelle montage

Operationele condities voor SANHA ® -Box Water en waterige oplossingen

Operationele temperatuur Werkdruk +25 °C 16 bar +50 °C 13 bar +70 °C 10 bar Operationele temperatuur -30 °C - +70 °C

Lees a.u.b. de technische documenten en installatie-instructies! Neem bij technische vragen en over geschikte toepassingsgebieden contact op met de technische toepassingsadviesdienst op +49 2054 925170 of technik@sanha.com.

172

Powered by