SANHA Draadfittingen gietijzer - Van den Borne

Breed en diep bereik Het SANHA-productgamma bevat alle

standaard installatiematerialen zoals koper en koperlegeringen, roestvrij staal, koolstofstaal en composieten, tot loodvrij siliciumbrons. Om te persen, solderen, lassen, schroeven of pluggen. Alle gangbare afmetingen van 6 mm tot 168 mm of van 1/8“ tot 4“ en talrijke speciale vormen en reducties laten niets te wensen over. Materiaalneutraal advies SANHA biedt alle materialen en alle verbin- dingstechnieken aan een elementaire voor- waarde voor neutraal advies. Zo hebt u steeds de ideale oplossing voor uw toepassing. Volledige waarborg SANHA is de enige fabrikant van perssystemen die de waarborg voor de dichtheid van de persverbinding op zich neemt. Dit voor alle standaard toepassingen en ongeacht de fabrikant van de perstools.

Bijzonder ronde perspatronen • Een groot aantal perspunten leidt tot hogere uittrekkrachten en zo tot meer zekerheid tegen hoge drukstoten • Het bijzonder ronde perspatroon genereert minder wervelingen.

8-kant profiel 12 mm – 35 mm

9-kant profiel 42 mm + 54 mm

Wangprofiel 64 mm – 108 mm

Talrijke nationale en internationale certificeringen SANHA-leidingsystemen en gesoldeerde en

schroefdraadfittingen zijn niet alleen gecertificeerd door DVGW, SVGW en ÖVGW, maar ook door vele andere belangrijke internationale certificeringsinstanties.

VII

V7I

Powered by