DG Flow Steadypress NL handleiding

Parameter

eenh Default Min Max Stap

Omschrijving

8

4

12

2

Instellen van de schakelfrequentie van de inverter. In geval van lange motorkabels zonder sinusfilter zo laag mogelijk instellen. Instellen van het tijdinterval tussen twee opeenvolgende automatische starts tegen vastzitten van de pomp. (Als de pomp lang buiten bedrijf is). Instellen op “0” schakelt de functie uit. Instelling functie Digitale Ingang (type: spanningsvrij contact)

kHz

SCHAKEL- FREQUENTIE

ADV

FS 8

0

0

999

1

min

STARTS TEGEN VASTZITTEN

US 0

0

0/ 1/ 2/ 3/ 4/ 5

-

DIGITALE INGANG

EI 0

EI = 0: GEEN FUNCTIE; de ingangsstatus wordt genegeerd EI = 1: WATER NIVEAU; Niveau signaal ingang met NC logica EI = 2: EXT START; Starten en stoppen met extern signaal (NC) EI = 3: 2 e GEWENSTE DRUK; schakelt tweede drukwaarde 2P in (NC). EI = 4: EXTERN STROMINGSSENSOR CONTACT met NC logica; vervangt het signaal van de interne terugslagklep. EI = 5: ALARM RESET SIGNAALINGANG

0

0/ 1/ 2/ 3

Instelling functie Digitale Uitgang (type: spanningsvrij contact)

-

DIGITALE UITGANG

EO 0

EO = 0: GEEN FUNCTIE;uitgang wordt nooit geactiveerd. EO= 1: ALARM UITGANG; schakelt als alarm optreedt.

EO = 2: POMP IN BEDRIJF; er is op zijn minst een lopende pomp. EO = 3: RECYCLE FUNCTIE; schakelt volgens parameters AI en AT.

60

1

999

1

Instellen van het tijdinterval tussen inschakelingen van de recycle functie (EO=3). Instellen van de inschakelduur van inschakelingen van de recycle functie (EO=3). Activeert de communicatie tussen twee of meer regelaars, definieert de functie van elke regelaar: MS (MASTER unit); S1/S2 (SLAVE unit), NC (bedrijf met enkele regelaar). Instellen van de voedingsspanning. 230 V voor versies met een enkelfase voedingsspanning. 400V voor versies met een driefase voedingsspanning. Instellen van de minimale drukwaarde (als % van de gewenste druk Pset) die bereikt moet worden bij geen doorlaat voor de regelaar een droogloopalarm geeft. IN/UITschakeling van VLAKKE modulatie, reduceert inverterverliezen bij nominale motorfrequentie.

min

RECYCLE FUNCTIE INTERVAL RECYCLE INSCHAKEL DUUR REGELAAR ADRES

AI 60

10

1

999

1

sec

AT 10

NC

NC/ MS/ S1/ S2

-

W NC

V

VOEDINGS- SPANNING

V 230

70

10 100

1

%

iDRY DROOGLOOP DRUK (%)

Pd 70

1

0

1

1

-

VLAKKE MODULATIE

FM

BASIC en ADV menuparameters worden teruggezet op fabrieksinstelling. Om de fabrieksinstellingen te herstellen, houdt ENTER ingedrukt tot “OK” verschijnt in het display (ENTER  ****  OK)

HERSTEL FABRIEKS INSTELLINGEN

SET.F

11

Powered by